Bilde0446

Rehabilitering av hus

Vi håndterer alle faggrupper for deg. En kunde = en regning!

Våre primære oppgaver er totalentreprise på rehabilitering av hus. Dette innebærer alt fra tak-arbeid til parkett-legging.

Vi jobber med alt fra private leiligheter-eneboliger-bygårder-borettslag til næringsbygg.

julen 06 053

Husservice

Er huset eldre enn 25-30 år kan det være smart å ta en husservice. Vi utfører gjerne en grundig gjennomgang av tak, stikkprøver av sutak, bly, renner, kledning, vinduer, etc.

Tjenesten innbefatter: Visuell kontroll, bildedokumentasjon av kritiske punkt, vår faglige vurdering av tilstanden. Ofte er føre var prinsippet meget besparende når det kommer til tak og kledning.

julen 06 082

Stillasutleie

Stillasutleie. fra 10 – 350 kvm. Lett fasadestillas for maling, snekring etc.

Bilde0252

Andre tjenester

Teknisk Tegner, Vvs, Blikk, Maler, Murer, Tekker, Stillas, Pipe-rehabilitering, Elektriker

Hvorfor velge oss?

  • Fra ide til ferdig bygg
  • Totalentreprise på rehabilitering
  • Godkjent for ansvarsrett
  • Sentral-godkjenning
  • Gode referanser

Våre kunder om oss

«K. Kristensen Bygg satte opp en dobbel garasje for oss. Vi er veldig godt fornøyd med resultatet. God dialog underveis og fagmessig utførelse. Anbefales klart.»
L. Moland
«K. Kristensen Bygg har utført indre og ytre oppgradering. Det er gått vaktmesterrunde, gjennomført tiltak, gitt status og fremtidige løsninger. Anbefales på det varmeste.»
Geir Asle Vindheim
«Kristensen Bygg AS har stått for totalentreprisen for påbygg av vårt hus her på Bønes i Bergen. Kristensen Bygg AS er svært ryddige – både på byggeplassen og i forhold til alle avtaler. – Dertil har de utført arbeidet med en meget høy kvalitet slik at til og med perfeksjonister som undertegnede kunne bli fornøyd. Vi gir K. Kristensen Bygg AS våre varmeste anbefalinger.»
Kjetil Hamre
«Kvalitetshåndtverk.
Mars 2013 pusset vi opp huset og startet i 1. etg med 3 soverom hvor vi fikk lagt parkett og platet veggene med panelplater, og fikk satt inn en skyvedørsgarderobe fra gulv til tak. Skiftet også terrassedør og et vindu. I 2. etg fjernet vi en lettvegg, platet vegger kjøkken/stue og la nytt parkettgulv i hele 2. etg.
Alt arbeidet ble utført av K.Kristensen Bygg. Vi er meget tilfreds med arbeidet som ble utført og gir firmaet våre beste anbefalinger. Hvis du vil ha håndverkere som gjør kvalitetsarbeid så kan du trygt velge K.Kristensen Bygg.»
Arvid og Oddveig Meland - Bønes
«Kim Kristensen Bygg AS har utført diverse snekkerarbeid hjemme hos oss. Han har bl.a. skiftet kleding, vinduer og dører for oss. I tillegg har han satt inn lufteluker i flere av ytterveggene. Vi kommer til å henvende oss til Kim Kristensen Bygg AS igjen for ytterligere utbedringer og snekkerarbeider i vårt hjem fremover, da vi er svært fornøyd med det arbeide han har utført!»
Frode Espedal - Bønes
«Vi har brukt Kim Kristensen Bygg ved flere anledninger. De største jobbene han har gjort er utskiftning av tak på boligen, og
renovert/oppbygget nytt inngangsparti. Kim Kristensen Bygg er kjapp, effektiv og nøyaktig. Kommer når han sier han skal, og holder seg til avtalt pris. Byggmester Kim Kristensen får mine varmeste anbefalinger!!»
Geir Hetleøen - Askøy


Les alle referanser

Om oss

K. Kristensen Bygg ble stiftet i 2003. Var tidligere enkeltmannsforetak.

Bedriften drives og eies av daglig leder Kim Kristensen.

Bedriften har sentralgodkjenning, vi kan være:
-Ansvarlig utførende for bygninger og installasjoner, tiltaksklasse 1.
-Ansvarlig kontrollerende for utføring av bygninger og installasjoner,
tiltaksklasse 1.

Send oss en forespørsel

Navn

E-post

Telefonnummer

Forespørsel